De dag van de uitvaart

Na een intensieve en emotionele week is dè dag van het afscheid aangebroken. Er gaat vaak veel langs je heen tijdens het regelen, het kan fijn zijn om het nog even te horen voordat de uitvaart begint. De dag voor het afscheid nemen we daarom alles nog even door. 

Als de kist nog niet gesloten is, nemen we daar rustig de tijd voor. Dit is tenslotte het laatste moment dat je iemand fysiek nog kan zien. 


Wat is mijn rol tijdens de uitvaart?

Tijdens de uitvaart zorg ik voor een goed verloop van het afscheid dat we samen georganiseerd hebben. Op de achtergrond ben ik aanwezig en als er vragen zijn, kunnen mensen die aan mij en mijn assistentes stellen. Zodat jullie samen kunnen zijn en afscheid kunnen nemen op jullie manier. Daar draait het om.


Iedere uitvaart is uniek

Voor iedere uitvaart die ik begeleid,  maak ik een draaiboek. In 13 jaar tijd heb ik nog nooit een identiek draaiboek gehad. Het afscheid wordt volledig afgestemd op wie iemand was en hoe iemand in het leven stond. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan mijn inspiratiepagina of volg mij op social media.


Blijvend en in totaliteit herinneren

Bij iedere uitvaart is de invulling anders, maar mijn doel hetzelfde. Dat alle mensen naar huis gaan met de overledene in gedachten zoals hij of zij was. Dat zij een afscheid mochten ervaren die volledig in het teken stond bij de manier van leven van de persoon. E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn